×

Waarschuwing

Verwijderen favicon.ico mislukt

Over Eqip Consultancy

ICT is voor EQIP Consultancy niet alleen een technische aangelegenheid. De rollen en taken binnen de ICT zijn erg divers en dat maakt het werk juist zo leuk! EQIP Consultancy ziet dan ook elke opdracht zowel op technisch, procesmatig als op communicatief gebied als een uitdaging. Dit maakt dan ook dat elke opdracht met vol enthousiasme uitgevoerd wordt.

Veel aandacht voor de klant evenals uw medewerker is voor ons (naast het leveren van kwaliteit en professionaliteit) erg belangrijk. Uw klanten en/of de medewerkers zijn immers de mensen die uiteindelijk met het product, de dienst en/of de nieuwe of verbeterde processen moeten werken. 

Daarnaast doet EQIP Consultancy veel op het gebied van  gastcolleges en het geven van voorlichting aan scholieren/studenten. Dit om het ICT beroep te promoten en om duidelijk te maken wat een ICT'er doet en wat je met een ICT-studie kunt bereiken.


Vanuit EQIP Consultancy is eveneens hard gewerkt aan een ICT spel genaamd [CTRL] A - Het ICT Rollenspel bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar (www.ctrla.eu). Dit om leerlingen op een leuke en interactieve wijze kennis te laten maken met verschillende rollen  zoals je die in een echt ICT project ook tegenkomt. 


Dit heeft ertoe geleid dat [CTRL] A - Het ICT Rollen Spel sinds november 2013 is opgenomen op de website voor onderwijs leermiddelen genaamd Leermiddelenplein: wiki onderwijs leermiddelenplein.

Visie


Over enkele jaren staat EQIP-Consultancy “internationaal”

bekend als een out of the box, integrity at all times en
kwalitatieve dienstverlener op het gebied van ICT-diensten
en advisering.

Ambitie


EQIP voert bij organisaties in verschillende branches onderzoek uit en draagt bij aan proces- en cultuur-verandering op het gebied van ICT en/of business. Dit doen wij op een efficiënte en effectieve manier en met veel oog voor de mens.

Daarnaast informeert en enthousiasmeert EQIP Consultancy  scholieren en ondersteunt decanen met betrekking tot het keuzetraject van scholieren (vooral meisjes). EQIP Consultancy hoopt meer jonge meisjes / kinderen  te interesseren voor ICT-studies en ICT-beroepen door middel van het geven gastlessen en [CTRL] A - Het ICT Rollen spel.